Erdoğan'ı öpmek istemiştim, elim karnına geldi

Erdoğan'ı öpmek istemiştim, elim karnına geldi
Trabzon'daki ziyareti sırasında yaklaşmak istediği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın karnına yumruğu gelen Turan Demir, "Başbakanımızın elini öpmek istemiştim. Tekrar Başbakanımızdan özür diliyorum" dedi.

Turan Demir yaptığı açıklamada, ilçedeki 3 katlı evinin altında 15 yıldır dondurma üreterek geçimini sağladığını belirterek, Ba şbakan Erdoğan'ın dün ilçede hastanenin açılışını yapacağını öğrendiği anda işini bırakarak açılışın yapılacağı yere gittiği söyledi.

Açılış sırasında yanına yaklaşarak Başbakan Erdoğan'ın elini öpmek istediğini ancak bunu başaramadığını ifade eden Demir, şöyle konuştu: "Araklı Belediyesini ziyaretinde ise direkt Başbakan'la karşı karşıya geldim. Başbakan'ın korumaları ellerini birbirinden ayırınca boşluğa düştüm. Sol elim Başbakan'ın kaburgasına geldi ve "of" diye bir şey yaptı. Korumaların müdahalesiyle düştüm. Merak ettiğim, Başbakanımız ben düşeceğim için mi "0f" dedi, yoksa yumruğum karnına geldiği için mi? Zaten Başbakanımız korumalara 'Çocuğu bırakın' demiş."

Kendisinin AK Partili olduğunu ve yanlış anlaşıldığı için ç ok üzgün olduğunu belirten Erdoğan, "AK Parti kurulduğundan itibaren AK Parti içerisindeyim. Haberlerde 'Araklı'da Başbakan'a yumruk atan adam' şeklinde verildi. Bunu araştıracağım. Avukatlar aracılığıyla gerekeni yapacağım. Başbakanımızın elini öpmek istemiştim. Tekrar Başbakanımızdan özür diliyorum" diye konuştu.

Demir, Başbakan Erdoğan'ın yanına yaklaşmasını ise şöyle değerlendirdi: "Ben Turan Demir olarak Başbakan'ın karnına kadar dokunabiliyorsam burada korumalarında sıkıntı vardır. Tescilli AK Parti'liyim. Burada ben bu tavrı yapabiliyorum. Bu örnek olsun bunlara. Korumalara örnek olsun" dedi.

Demir, olayın ardından tansiyonunun yükseldiğini, sağlığının bozulduğunu ileri sürdü.
Demir, yıllarca çocukları olmadığını, birkaç kez tüp bebek yöntemini denediklerini, Başbakan Erdoğan'ı çok sevdiğini, onu rüyasında gördüğünü, ardından hastaneye başvurduğunu ve tüp bebek yöntemiyle ikiz kız sahibi olduğunu söyledi.

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/basbakana-yumruk-7237.htm