Erdoğan’ın Rize Milletvekili Görmek İstediği Başkan Ankara’da

Erdoğan’ın Rize Milletvekili Görmek İstediği Başkan Ankara’da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize Milletvekili görmek istediği Başkan, ailesiyle birlikte Ankara’da Rizeliler Gününe katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Milletvekili görmek istediğinden işaretini verdiği Ak Parti Rize Eski İl Başkanı ve Rize Milletvekili Aday Adayı Hikmet Ayar, ailesiyle birlikte Ankara Rizeliler Gününe katıldı.

Ak Parti Rize İl Başkanlığı döneminde yapılan seçimlerde Ak Parti’ye rekorlarla 2 Türkiye 1.’liği kazandıran ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı baba ocağında gururlandıran Ak Parti Rize Eski İl Başkanı ve Rize Milletvekili Aday Adayı Hikmet Ayar, ailesiyle beraber 6. Rizeliler Gününe katıldı.

hikmet-ayar-ankara-rize-gunlerinde-1.jpg

Ak Parti Rize Eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Hikmet Ayar, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 6. Rizeliler Gününe katıldı. Milletvekili Aday Adayı Ayar, hemşerileriyle bir araya geldiği Rizeliler gününde kurulan stantlara da ziyarette bulunarak vatandaşlarla sohbette bulundu.

Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hikmet Ayar, il başkanlığı döneminde 30 Mart Yerel seçimleriyle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Rize Ak Parti’nin rekor oylarla Türkiye 1.’liğinin kazanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son Rize ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu ilçesinde Ayar’a milletvekilliği adaylığı yönünde açıkça destek vererek Ayar’ın yeni dönemde Rize Milletvekili olacağı işaretini vermişti.

Erdoğan’ın bu işaretinden sonra aynı ilçede Erdoğan ile birlikte programa katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan da Ayar’a “Sayın Milletvekilim” şeklinde hitapta bulunarak Ayar’ın yeni dönemde Rize Milletvekili olarak TBMM’de yer alacağına dair 2. İşareti vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu işaretinin ardından Hikmet Ayar’ın 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Rize Milletvekili Adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

hikmet-ayar-ankara-rize-gunlerinde.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Hikmet Ayar’ı Zorda Bırakan Cumhurbaşkanı Sorusu

Bakan İşareti Verdi, O, Ak Parti’nin Rize’deki 3 Adayından Biri