Eren Albayrak Başakşehir'e İmzayı Attı

Eren Albayrak Başakşehir'e İmzayı Attı
Transfer sezonuna hızlı başlayan Medipol Başakşehir, ilk imzayı Rizespor’dan transfer ettiği sol bek Eren Albayrak’a attırdı. İmza töreni Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Medipol Başakşehir’in yeni transferi Eren Albayrak, “Bazı kulüplerin ilgisi oldu. Takım ismini vermemem gerekiyor. Doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Çünkü kendi yapıma ve kendi futbol anlayışıma göre burası daha uygundu. Sürekli oynamak isteyen bir insanım. O sebeple buraya geldim” dedi.

Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan, “Bugün Eren Albayrak ile bir dönemdir yürüttüğümüz transfer görüşmeleri sonucunda 3 yıllık imza attık. Eren, hocamızın uzun dönemdir takip ettiği oyuncuydu. Kulübümüze fayda sağlayan uluslar arası ve UEFA’daki değerlendirmelerde bizim bundan sonraki dönemde yapılan plan çerçevesinde transfer gerçekleştirilecek. Kulübümüze ve kendisine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

eren-albayrak-basaksehire-imzayi-atti-(1).jpg

“HOCAMIZIN ATLETİK BİR TAKIM YAPMA İSTEĞİ VAR"

Başka transfer olup olmayacağı ile alakalı gelen bir soru üzerine Altan, “Kulüp olarak bir plan dahilinde bu işleri yapmaya çalışıyoruz. Aldığımız oyuncular değil takip ettiğimiz oyuncular da var, bu sayı da 250 oyuncu civarında. Hocanın her bölge için bir projesi var. Hem oyun kalitesini yükseltecek hem de takımı daha yukarıya taşıyacak oyuncular olacak. Hocamızın daha atletik bir takım yapma isteği var. Transferin ön tarafında 3 dakikalık imza var ama arka planda önemli bir çalışma var. Biz kendi adımıza geçen sene de bunu hedefledik. Kamp döneminden önce bütün oyuncularımızla gerekli kontratları imzalayıp kampa hazır gitmek istiyoruz. Birkaç bölgeye daha ihtiyacımız var. Onları da ilerleyen günlerde halledeceğiz” açıklamasını yaptı.

VOLKAN VE VISCA’YA TRANSFER TEKLİFLERİ

Edin Visca ve Volkan Babacan’a teklifler olduğunu dile getiren Asbaşkan Mesut Altan, “Bu sezonu 4. bitirdik ve doğal olarak oyuncularımıza yurt içi ve dışından teklifler var. Bu teklifleri olabilecek ihtimallerle değerlendireceğiz. Edin Visca ve Volkan Babacan bunlardan bazıları. Bunlara teklifler var. Bu teklifleri daha somut hale getirmeye çalışıyoruz. Olabilecek durumda da yönetim ve başkan bunları değerlendirecektir” dedi.

eren-albayrak-basaksehire-imzayi-atti-(2).jpg

EREN: “BÜYÜK HEDEFLERE DOĞRU İLERLEYECEĞİZ”

Medipol Başakşehir’in yeni transferi Eren Albayrak ise, "Kendi açımdan çok doğru bir karar verdim. Burada hocam ve başkanımın ilgisi çok önemliydi. Çok ilgi gösterdiler. Görüştük sürekli. Daha önce tesisleri de gezdik. Buraya heyecanlı bir şekilde geldim. Bana anlatılan kulüple alakalı projeler benim için çok önemliydi. Kulübün son dönemdeki başarısı önemliydi. Benim ve kulübün yüksek hedefleri olduğu için burayı tercih ettim. Güzel şeyler başaracağız ve inşallah büyük hedeflere doğru ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

“REKABET PERFORMANSIMI ARTIRACAKTIR”

eren-albayrak-basaksehire-imzayi-atti-(5).jpg

Turuncu-lacivertli takımın sol kanadında oynayan Alpaslan ve Ferhat ile bir rekabete gireceğinin hatırlatılması üzerine Eren albayrak, “Rekabet olması benim için her zaman güzel bir şey. Performansımı yukarıda tutmak anlamında güzel olacak bir durum. Alpaslan kötü bir sakatlık yaşadı ve inşallah en yakın zamanda iyileşir. Ferhat ile Trabzonspor’da beraber oynamıştım. Onlar arkadaşlarım. Tatlı bir rekabet olacağı için benim performansımı daha da yukarı taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

TEKLİFLERİ DOĞRULARI

Eren Albayrak, transfer sezonu öncesi adının birçok kulüple anıldığının sorulması üzerine genç sol bek şöyle konuştu: “Bazı kulüplerin ilgisi oldu. Takım ismini vermemem gerekiyor. Doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Çünkü kendi yapıma ve kendi futbol anlayışıma göre bura daha uygundu. Sürekli oynamak isteyen bir insanım. O sebeple buraya geldim. İlgilenen takımlar oldu ama ben buradayım.”

eren-albayrak-basaksehire-imzayi-atti-(3).jpgeren-albayrak-basaksehire-imzayi-atti-(4).jpg