Ergüven Ne Zaman Nerede Defnedilecek?

Ergüven Ne Zaman Nerede Defnedilecek?
Denizli'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Çaykur Eski Genel Müdürü ve Demokrat Parti Rize Eski İl Başkanı Tuncer Ergüven'in cenazesi ne zaman nerede kılınacak? İşte cevabı:

55 ve 56. Hükümetler döneminde Maliye Bakanlığı yapmış olan Zekeriya Temizel'in Aydın İli Söke ilçesinde başkanlığını yürüttüğü tarımsal araştırmalar grubunun toplantısına katılmak üzere Aydın'a gitmekte iken Denizli'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Çaykur Eski Genel Müdürü ve Demokrat Parti Rize Eski İl Başkanı Tuncer Ergüven'in cenazesi Cuma günü Cuma Namazına müteakiben Rize'nin Fındıklı ilçesi Merkez Camii'nde kılındıktan sonra aynı ilçede defnedilecektir.

tuncer-erguven.20130313100145.jpgRize ve Doğu Karadeniz Bölgesinde üretilen tarımsal ürünlerin geliştirilmesi ve yeni ürünlerin araştırılmasına yönelik Aydın'daki toplantıya katılmak üzere Aydın'a giden Merhum Ergüven'in bu toplantıdan sonra aynı konu için cuma günü Ziraat Bankası Tarımsal Grup Başkanlığı ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.

CENAZE NE ZAMAN NEREDE DEFNEDİLECEK?

Merhum Tuncer Ergüven'in cenazesi haber yayına hazırlandığı sırada Denizli ilinden karayoluyla Ankara'ya getirilmekte olup akşam 23.30 uçağıyla Ankara'dan Trabzon'a gönderilecek. Yarın (Perşembe günü) öğle saatlerinde ailesi tarafından Fındıklı ilçesinde Fındıklı Belediyesi tarafından yeni yapılan parkta taziyeler kabul edilecek.

Merhum Tuncer Ergüven'in cenazesi Cuma  günü Cuma Namazına müteakiben Fındıklı Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Aksu Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedilecektir.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Tuncer Ergüven'e 2 Ayrı Tören Düzenlendi

DP Başkanı Cenazeye Geliyor

Ergüven'in Cenaze Programında Değişiklik

Tuncer Ergüven Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti