Erkek Lisesi'nin tek kız öğrencisi mezun oldu

Erkek Lisesi'nin tek kız öğrencisi mezun oldu
1800 öğrencinin eğitim gördüğü Meslek Lisesi'nin tek kız öğrencisi Pelin Batur mezun oldu.

Bolu'da, 1800 öğrencinin eğitim gördüğü İzzet Baysal Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin tek kız öğrencisi Pelin Batur mezun oldu.

2010-2011 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte İzzet Baysal Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi okul bahçesinde tören düzenlendi. Törende, bin 800 öğrenci arasında dört yıldan bu yana Bilgisayar Teknolojisi Bölümü 12'inci sınıf öğrencisi olarak öğrenim gören Pelin Batur dikkat çekti.

pelin-batur-bolu-2.jpg

Erkeklerin eğitim gördüğü lisede dört yıl boyunca tek kız öğrenci olarak okuyan Pelin Batur, mezuniyet töreninde oldukça heyecanlandı. Batur, tören boyunca en ön sırada yer aldı. Yapılan veda konuşmalarından sonra çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi. Daha sonra karne törenine geçildi. Okulun tek kız öğrencisi Pelin Batur, karnesinin yanında bir de onur belgesi alarak bin 800 erkek öğrenci arasındaki eğitimini noktaladı.

pelin-batur-bolu-1.20110617222033..jpg

Arkadaşlarından ayrıldığı için üzgün olduğunu belirten Batur, şöyle konuştu: "Yılların nasıl geçtiğini anlayamadım. Çok güzel anılarım oldu. Her zaman el üstünde tutuluyordum. İlgi alaka hoşuma gidiyordu. Arkadaşlarımdan ayrıldığım için çok üzgünüm. Hepsini çok seviyorum, kardeşim gibiydiler. Ayrıca, üniversite sınavına hazırlanıyorum. Beden Eğitim Öğretmeni olmak istiyorum. Bu yüzden de BESYO'ya gitmek istiyorum."

Pelin Batur, törenin ardından dört yıl boyunca beraber eğitim gördüğü arkadaşlarıyla vedalaşarak okuldan ayrıldı.