Erol Bulut: "Rizespor'a geçmiş olsun diyorum"

Erol Bulut: "Rizespor'a geçmiş olsun diyorum"
Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-0 yenen Gaziantep FK'de teknik direktör Erol Bulut, ligdeki son maçlarından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u Stankovski ve Maxim'in attığı gollerle 2-0 mağlup ederek sezonu galibiyetle noktaladı. Bu sonuçla puanını 46'ya yükselten Gaziantep FK, ligi 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 16 mağlubiyetle tamamladı. Zorlu maçın ardından açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Ligi galibiyetle kapattığımız için mutluyuz" dedi.

Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının gösterdiği performans ve istekten memnun olduğunu söyledi.

İç sahada 40 puan topladıklarını vurgulayan Bulut, şöyle konuştu: "Ligin son maçını oynadık. Galibiyetle kapattığımız için mutluyuz. Gösterilen performans, istek ve arzu güzeldi. Galibiyet uzun bir aradan sonra iyi geldi. Ligimizde bu sezon evimizde 40 puan topladık. Maalesef bunu deplasmanda gösteremedik. Hatalarımı görerek, seneye inşallah bu hataları yapmayız. Herkesin bu hatalardan ders çıkarması lazım. Bunları kendi içimizde eksisiyle artısıyla konuşacağız. Rizespor'a geçmiş olsun diyorum. 19 Haziran'da yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız."

erol-bulut-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.