Ersun Yanal, Trabzonspor'dan 2.5 Milyon Euro Alacak

Ersun Yanal, Trabzonspor'dan 2.5 Milyon Euro Alacak
Trabzonspor'da yeni teknik direktör olması beklenen Ersun Yanal'ın ve yardımcılarının alacağı ücret de belli oldu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal'la prensipte anlaştı. Yanal, yıllık 2.5 milyon Euro maaş alacak. Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yollarını ayıran Trabzonspor'un yeni hocasının Çarşamba günü takımın başında olması planlanıyor.

Başkan İbrahim Hacıosmaoğlu'yla yoğun pazarlıklar sonucunda anlaşma sağlandığı, Hacıosmanoğlu'nun son durumu yönetimdeki arkadaşlarıyla paylaşmak ve onay almak için süre istediği bildirildi.

İŞTE AYRINTILAR

Trabzonspor ile prensip anlaşmasına Ersun Yanal dev bir kadroyla kente gidecek. Ünlü tenlik adam yıllık 2.5 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşma imzalanacağı gelen haberler arasında. İkinci kez Trabzonspor'un başına geçecek olan Ersun Yanal, F.Bahçe'de de beraber çalıştığı bazı yardımcılarını da şehre getirecek. Toplam 7 yardımcı hocayla birlikte göreve başlayacak. Yanal'ın şartlarında son dakika değişikliği olmazsa Trabzonspor her bir yardımcıya aylık 25 bin TL maaş ödeyecek.

HACIOSMANOĞLU RİSKE GİRMEK İSTEMİYOR

İlk etapta Ersun Yanal'ın şartlarını çok ağır bulan başkan Hacıosmanoğlu'nun, yepyeni bir kadro kurduğunu ve bunu heba etmek istemediği için riske girmek istemediği, bu yüzden de Ersun Yanal isminde ısrarla durduğu bildirildi.