Ersun Yanal’a Rize’de Şikeci Tepkisi!

Ersun Yanal’a Rize’de Şikeci Tepkisi!
Çaykur Rizespor karşılaşması için maçın oynanacağı ÇAYKUR DİDİ Stadyumuna takım otobüsüyle beraber gelen Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’a Çaykur Rizesporlu taraftarlar tepki gösterdi.

2016-2017 Süper Lig sezonunun 34. ve son haftasında Trabzonspor’un kendi evinde averaj takımı Bursaspor’a mağlup olarak Bursaspor’un ligde kalmasına Çaykur Rizespor’un ise Süper Lig’den bir alt lige düşmesine neden olan karşılaşmada Trabzonspor’un Teknik Direktörlüğünü yapan şu an Fenerbahçe’nin Teknik Direktörlüğü görevinde bulunan Ersun Yanal’a Çaykur Rizesporlu taraftarlar tepki gösterdi.

Süper Lig’in ilk devresinin son haftasında bu akşam saat: 19.00’da ÇAYKUR DİDİ Stadyumunda oynanacak Çaykur Rizespor – Fenerbahçe karşılaşması için maçın oynanacağı stada gelen Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal Yeşil Mavili taraftarların hedefi oldu.

MAÇTA ERSUN YANAL VE ALPER BOĞUŞLU PROTESTOSU BEKLENİYOR

Öte yandan Çaykur Rizespor taraftarlarının Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşmada Ersun Yanal’ın yanı sıra Fenerbahçe’nin kaleci antrenörlüğünü yapan Alper Boğuşlu’yu da protesto etmesi bekliyor.

Çaykur Rizespor’un 1980-81 sezonunda son hafta Boluspor'u 3-0 yenmesine rağmen şampiyonluğunu garantileyen Trabzonspor'un 2-1 galipken Adana Demirspor'a 3-2 yenilmesiyle averajla küme düştüğü karşılaşmada Fenerbahçe’nin şu anda kaleci antrenörlüğünü yapan Alper Boğuşlu, şimdiki Milli Takım Teknik Direktörü Trabzonspor’un kalecisi Şenol Güneş’in yerine 57. Dakikada oyuna dahil olmuş ve kalan dakikalarda kalesinde 2 gol görmüştü. Adana Demirspor bu galibiyetle puanını 29’a yükselterek ligde kalırken aralarında 29 puanlı Fenerbahçe ve Rizespor’un da yer aldığı 5 takımdan averajı en kötü olan Rizespor küme düşen ekip olmuştu.