Erzurum da 2 şehadet şerbeti içti!

Erzurum da 2 şehadet şerbeti içti!
Erzurum'daki iki şehitten 10 yaşındaki şehit kızına babasının kayıp olduğunu söylendi.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de iki katlı bir eve çarpması sonucu düşen helikopterde şehit olan Binbaşı İsmail Cem Yakınlar ile Uzman Çavuş Önay Vurucu'nun Erzurum'daki ailelerine acı haber verildi.

Afganistan'da düşen helikopterde şehit olan Binbaşı İsmail Cem Yakınlar'ın eşi ile Erzurumlu uzman çavuş Önay Vurucu'nun ailesi, evlatlarının şehit haberiyle adeta yıkıldı.

Yakutiye ilçesine bağlı Şükrü Paşa Mahallesi'nde oturan şehit Uzman Çavuş Önay Vurucu'nun 2011 Kasım ayında görevli olarak Afganistan'a gittiği öğrenildi. Evli ve iki çocuk babası olan Şehit Uzman Çavuş Vurucu'nun en son dün internetten ailesiyle görüştüğü belirtildi.

Babasını kaybeden ve ailesiyle birlikte Şükrü Paşa Mahallesi'nde yaşayan şehit uzman çavuşun 1 yaşında Asranur isimli kız çocuğu ve 6 yaşında Emirhan isimli bir erkek çocuğu bulunuyor.
Oğlunun şehit haberini alan anne Meryem Vurucu fenalaşınca 112 sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Ağabeyinin şehit haberiyle yıkılan Mehmet Vurucu "Vatan sağolsun" dedi.

onay-vurucu.jpg

ÖĞRETMEN EŞ ŞEHİT HABERİYLE YIKILDI!

Afganistan'da düşen helikopterde şehit olan Binbaşı İsmail Cem Yakınlar'ın Erzurum'daki evine ateş düştü.

Erzurum 9. Kolordu Komutanlığı'nda görevliyken yaklaşık 5 ay önce Afganistan'da görevlendirilen ve bugün düşen helikopterde şehit olan Binbaşı Yakınlar'ın evinden ağıt sesleri yükseldi. Eşinin şehit olduğu haberini alan ve Erzurum'da öğretmenlik yaptığı öğrenilen Gülsüm Yakınlar, adeta yıkıldı.

10 yaşında bir kızı ve 3 yaşında bir erkek çocuğu olan Şehit Binbaşı Yakınlar'ın aslen Konyalı olduğu ve 2 yıldır Erzurum'da görev yaptığı öğrenildi. Şehit Binbaşı'nın 10 yaşındaki kızı Çağla'ya, babasının kayıp olduğunu söyleyen askeri görevliler, eşi Gülsüm Yakınlar'ı teskin etmeye çalıştı.

1.20120316201626.jpg