Erzurum Kadro Dışı Bıraktı Çaykur Rize Kaptı !

Erzurum Kadro Dışı Bıraktı Çaykur  Rize Kaptı !
TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un süresiz kadro dışı bıraktığı kaptanı ve kalecisi Kaya Tarakçı ile sezon sonuna kadar anlaştı.

Çaykur Rizespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un süresiz kadro dışı bıraktığı 36 yaşındaki kaptanı ve kalecisi Kaya Tarakçı ile söz kesti. Tarakçı, yarın Rize'ye gelerek takıma katılacak.

Yeşil Mavili Kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da oynayan ve kariyerinde Süper Ligde 49, TFF 1. Ligde 141 maça çıkan deneyimli kaleci Kaya Tarakçı ile kulübümüz sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Kaya Tarakçı yarın Rize'ye gelerek takıma katılacak. Kaya Tarakçı’ya yeni yuvana hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz." denildi. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un kaptanı Kaya, ligin ilk devresinde Grandmedical Manisaspor maçından sonra sergilediği olumsuz davranışlar nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

Erzurum ekibinin ilk yarıda kaptanlığını da üstlenen Kaya Tarakçı, 11 maçta 990 dakika görev alırken bu maçlarda kalesinde 14 gole engel olamamış, Grandmedical Maninaspor maçının ardından kadro dışı bırakılmıştı.