Erzurum'da Megastar Tarkan Depremi!

Erzurum'da Megastar Tarkan Depremi!
Erzurum Atatürk Üniversitesi Stadyumu'nda 45 bin festival katılımcısı, Megastar Tarkan ve Emre Aydın’ın muhteşem sahne şovları ve müziği ile coştu.

11. Fanta Gençlik Festivali’nin 4’üncü durağı, ilk kez konuk olduğu, Erzurum oldu. Bütün gün oyunlarla eğlenen 45 bin festival katılımcısı, Megastar Tarkan ve Emre Aydın’ın muhteşem sahne şovları ve müziği ile Atatürk Üniversitesi Stadyumu’nu salladı.

Geçen yıl 1 milyonu aşan katılımcısıyla bir rekora imza atan Fanta Gençlik Festivali, 11’inci yılında ilk kez Erzurum’a konuk oldu. Festival Megastar Tarkan ve Emre Aydın’ın muhteşem sahne şovları ve müziği ile Atatürk Üniversitesi Stadyumu’nu salladı.


İlk durağı Ankara’da 110 bin, ikinci durağı Samsun’da 85 bin ve üçüncü durağı Trabzon’da 60 bin katılımcıya ev sahipliği yapan 11’inci Fanta Gençlik Festivali dördüncü durağı Erzurum’da ise 45 bin katılımcısıyla yeni bir rekora daha imza attı.

Tarkan hayranları stadyumu doldurdu

Festivalin dördüncü ayağı Erzurum’da da eski şarkılarının yanı sıra yeni şarkıları “Aşk Gitti Bizden” ve Sezen Aksu imzalı “Hadi Bakalım”ı hayranlarının tezahüratları eşliğinde seslendiren Megastar Tarkan, stadyumu dolduran hayranlarını coşturdu.

tarkan-erzurumda-2.jpg

Sahne düzeni ve sahne görselleri yenilenen Tarkan pyro teknik kullanılarak hazırlanan ışık şovlarıyla izleyenleri büyüledi. Unutulmaz şarkılarıyla kalplerde zamansız bir yer edinen Tarkan’ın “Erzurum! Hadi o güzel eller, kollar havaya” sözleri izleyicilerden büyük tezahürat aldı.

tarkan-erzurumda.jpg

tarkan-erzurumda-1.jpg

EMRE AYDIN’DAN PİYANO PERFORMANSI

Türkiye’nin en iyi rock vokallerinden Emre Aydın da iki şarkılık yeni single’ı “Beni Biraz Böyle Hatırla” ve “Soğuk Odalar”ı festival alanlarını dolduran gençlerle birlikte seslendirdi. “Son Defa” isimli şarkısı öncesinde sahneye piyanosu getirilen Emre Aydın şarkısını kendi çaldığı piyano eşliğinde seslendirdi.

emre-aydin.jpg

FESTİVAL YOLUNA ELAZIĞ’DA DEVAM EDİYOR

Kral Pop medya sponsorluğun da gerçekleşen ve 09 Haziran’da Ankara Hipodrom’da başlayan 11. Fanta Gençlik Festivali’nin bir sonraki ayağı Elazığ. Gençlerin ilgi alanlarına göre çeşitli aktivitelere de ev sahipliği yapan festival ilk kez gittiği Erzurum’dan yine ilk kez konuk olacağı Elazığ Fırat Üniversitesi’ne doğru yol alacak.

18 Haziran Pazartesi günü seyirciler, alanda saat 16.30’dan itibaren, Fanta’nın tat ve kokusunun bir arada deneyimlendiği eğlence balonunun yanı sıra, bowling, perküsyon, ‘Pop’un Kralı Kral Pop ile Karaoke’ gibi çeşitli yarışma ve oyun alanlarında vakit geçirebilecek. 19.00 itibariyle başlayan DJ ve sunucu performansları saat 20.30’da konser ile devam edecek.

Fanta Gençlik Festivali'ne katılmak için FANTA ürünlerinin üzerindeki renkli açma halkaları veya kapaklarından toplam 10 puan toplayarak festival süresince anlaşmalı davetiye dağıtım noktalarından, festival günü ise festivalin yapılacağı mekânın kapısından davetiye alınabiliyor.