Erzurum'da Rize Fırtınası Esti

Erzurum'da Rize Fırtınası Esti
Erzurum'da düzenlenen Türkiye Gençler ve Büyükler Rafting Şampiyonasında Rize fırtınası esti. Rizeli raftingçiler 3 birincilik, 3 ikincilik ve bir de üçüncülük elde etti.

Erzurum'da düzenlenen Türkiye Gençler ve Büyükler Rafting Şampiyonası sona erdi. Rize takımları tüm klasmanlarda birinciliği elde ederken toplamda 3 birincilik, 3 ikincilik, bir de üçüncülük elde etti. Rize Rafting takımlarımız genç erkekler klasmanında birbirleriyle yarışarak kürsüye adını yazdırdı ve ilk üç dereceyi elde ettiler. Raftingçilerimiz ayrıca büyük erkeklerde 1.'lik ve 2.'liği elde ederken büyük bayanlar genel klasmanda da ilk iki derecenin sahibi oldu.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'nca Uzundere ilçesindeki Tortum Çayı'nda düzenlenen şampiyonada final müsabakaları yapıldı.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Federasyon Başkanı Enver Oral ve Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy'un da izlediği müsabakaların ardından, şampiyonada büyük erkekler genel klasmanda Çaykur Spor Kulübü birinci, Ekstremtürk Spor Kulübü ikinci, Özüm Doğa Gençlik Spor Kulübü üçüncü oldu.

Büyük bayanlar genel klasmanda Ekstremtürk Spor Kulübü birinci, Yeşil Rizem Spor Kulübü ikinci, Munzur Fırat üçüncülüğü elde ederken, genç erkekler genel klasmanda Rize Belediyesi Spor Kulübü birinciliği, Çaykur Spor Kulübü ikinciliği, İyidere Spor Kulübü ise üçüncülüğü kazandı.

Dereceye giren takımlar ile sporculara, törenle kupa ve madalyaları verildi.