Erzurum'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 7 ölü, 24 yaralı

Erzurum'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 7 ölü, 24 yaralı
Erzurum-Tortum karayolunda Güzelyayla geçidi mevkiinde bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 7 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.

İstanbul’dan cenaze için Ardahan’ın Göle ilçesine gelen Bahçelievler Belediyesi'ne ait yolcu otobüsü, Erzurum Tortum karayolu 40’ncı kilometresinde şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu 3 kişi olay yerinde, 4 kişinin de yaralı olarak kaldırıldığı hastanelerde olmak üzere toplam 7 kişinin hayatını kaybettiği, 24 kişinin de yaralandığı açıklandı.

İstanbul'dan Ardahan’ın Göle ilçesine cenaze götüren Bahçelievler Belediyesi'ne ait Şaban Taşçıoğlu idaresindeki 34 ZA 8150 plakalı otobüsün Güzelyayla mevkiinde şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 7’e çıktı. Sabah saat 08.10 civarında meydana gelen kaza ile yaklaşık 70 metre uçuruma yuvarlanan araçta 7 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 24 kişi ise Yakutiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

1.20121112181428.jpg

Kazada Polat Bahadır, Erol Erarslan ve İbrahim Çetin’in olay yerinde İlhami Baştuğ, Nuriye Çetin, Bilal Baştuğ ve Seher Akçi’nin ise kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan yolcular ise şöyle; Murat Görmüş, Asya Ağtürk, Canan Bahadır, Cihan Bahadır, Nülifer Baştuğ, Nazime Ekmekçi, Saniye Baştuğ, Atanur Baştıh, Yavuz Baştıh, Zülfinaz Beşli, Kamil Baştuğ, Muzaffer Baştıh, Tuncer Baştıh, Zafer Baştıh, Abdullah Baştıh, Cihangir Baştuğ, Muhterem Bahadır, Fadime Bahadır, Osman Bahadır, Şahsiye Ekmekçi, Şengül Yıldırım, Seyyar Baştıh, Hayriye Baştuğ ve Şaban Taşcıoğlu.

2.20121112181442.jpg