Erzurum'da zincirleme trafik kazasında 23 kişi yaralandı

Erzurum'da zincirleme trafik kazasında 23 kişi yaralandı
Erzurum'da, personel servisi, özel halk otobüsü ile 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 23 kişi hafif yaralandı.

Atatürk Üniversitesi yerleşkesinde yer alan Üniversite Mahallesi İpek Caddesi'nde, sürücüsü öğrenilemeyen 25 S 0179 plakalı, özel bir yaşlı ve engelli merkezi personel servisi, kırmızı ışıkta bekleyen özel halk otobüsüne çarptı.

Halk otobüsünün önündeki bir otomobile vurması sonrası arka arkaya bulunan 3 otomobilin de karıştığı kazada, 23 kişi hafif yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla Erzurum Şehir Hastanesi ile Atatürk Üniversitesi Araştırma hastanelerine kaldırıldı.

Kazanın ardından bir süre ulaşıma kapatılan yol, trafik ekiplerinin incelemeleri ve araçların olay yerinden kaldırılması sonrası yeniden ulaşıma açıldı.

Çevredeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, personel sevisinin, ışıklarda bekleyen özel halk otobüsüne çarpması sonrası kazanın yaşandığı ve daha sonra çevredekilerin yardıma koştuğu görülüyor.

Kayıtlara, sağlık ekiplerinin kısa sürede olay yerine intikal ederek yaralılara müdahale ettiği anlar da yansıdı.

Kaynak:Anadolu Ajansi

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.