Erzurumspor, Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya vardı

Erzurumspor, Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya vardı
Teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayıran Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktörlük görevi için Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya varıldı.

Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Mehmet Özdilek'ten boşalan teknik direktörlük görevi için Hamza Hamzaoğlu ile prensipte anlaşıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile prensip anlaşmasına varmıştır. Hayırlı olsun." ifadeleri kullanıldı.

ÖZDİLEK'LE YOLLARIN AYRILDIĞI BÖYLE DUYURULMUŞTU

Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, teknik direktör Mehmet Özdilek ile sezon sonuna kadar olan sözleşmenin karşılıklı anlaşılarak feshedildiği bildirilerek, şu ifadelere yer verilmişti: "Teknik direktörümüz Mehmet Özdilek ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Görev yaptığı süre boyunca takımımıza katkılarından dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Sayın Özdilek ve ekibine sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz."