Es Elazığspor’a Finlandiya’dan Rizeli Transfer

Es Elazığspor’a Finlandiya’dan Rizeli Transfer
ES Elazığspor, forvet mevkii için Türk futbolunun yıldız isimlerinden eski futbolcu Hasan Vezir’in Finlandiya 2. Lig takımı Pargas IF’de top koşturan oğlu Emre Vezir’le anlaştı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta ara transfer döneminin tamamlanmasına sayılı günler kala Entegre Solar Elazığspor, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Yakup Alkan transferinden vazgeçen bordo-beyazlı ekip, bu mevki için aradığı ismi yurt dışında buldu. 

Finlandiya 2. Lig ekibi Pargas IF’de forma giyen Rizeli Emre Vezir’le görüşen bordo-beyazlılar, oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı ve renklerine bağladı. 

2002 yılında İstanbul’da doğan Emre, Kartalspor, Altınordu ve Çaykur Rizespor altyapılarında oynadıktan sonra Zonguldak Kömürspor’da oynadı ve daha sonra Finlandiya 2. Lig ekibi Pargas IF’ye transfer oldu. 

Fin takımında 9 maçta 2 gol katkısı sağlayan Emre bu sezon hiçbir takımda forma giymemişti. 

ES Elazığspor'un bu bölge için bir transfer daha yapması bekleniyor.

aa284983-9566-4298-b5c8-697ec14ee8e0.jpeg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum