Eşi fuhuş yaparken o da izledi!

Eşi fuhuş yaparken o da izledi!
Kocanın inanılmaz pişkinliği! Eşi arkada fuhuş yaparken, kendisi ön koltukta bekledi.

BURSA’da eşi otomobilin arka koltuğunda bir erkekle fuhuş yaparken, kendisi de ön koltukta oturan kocanın pişkinliği şaşırttı.

Lise öğrencisi 19 yaşındaki T.Ç. ile otomobilin arka koltuğunda ilişkiye girerken yakalanan 28 yaşındaki Melek Ş.’nin eşi 37 yaşındaki Ayhan Ş., 5 yaşındaki otistik oğullarının tedavisi için eşine fuhuş yaptırdığını öne sürdü. Ayhan Ş., ilişki sırasında eşinin hastalık kapmaması için erkeklere prezervatif verdiğini de söyledi.

Merkez Osmangazi İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Ziraat piknik alanında önceki gün park halindeki bir otomobilden şüphelen polis ekipleri, yaptıkları kontrolde, arka koltukta Melek Ş. ile T.Ç.’nin ilişkiye girdiğini, ön koltukta ise kadının eşi Ayhan Ş.’nin oturduğunu gördü.

Melek Ş. ile 10 yıldır evli olan ve ‘Fuhuşa aracılık’ yapmak suçundan kaydı bulunduğu anlaşılan Ayhan Ş.'nin öne sürdüğü gerekçe polisleri şaşırttı. Ayhan Ş., 4 çocuklarından otistik olan 5 yaşındaki Emre’nin tedavisi için eşine fuhuş yaptırdığını, eşinin cinsel ilişki sırasında hastalık kapmaması için de erkeklere prezervatifi kendisinin verdiğini söyledi. Ayhan Ş., “Eşim, lise öğrencisi T.Ç. ile de otistik çocuğumuz için okulda para toplaması amacıyla cinsel ilişkiye girdi” dedi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. 3 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye çıkartılacak.