Eşi ve çocuklarından 4 gündür haber alamıyor

Eşi ve çocuklarından 4 gündür haber alamıyor
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşayan mobilya ustası Mustafa Başkan, 4 gündür kayıp olan eşi ve 2 çocuğunun hayatından endişe ediyor

ZONGULDAK (AA) - Ereğli ilçesinde mobilya ustası olarak çalışan Mustafa Başkan, eşi ve 2 çocuğundan 4 gündür haber alamıyor.

Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığına ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne eşi ile çocuklarının kayıp olduğunu belirten başvuru yapan Başkan (28), eşi ve çocuklarının bulunması için yardım talep etti.

Başkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ayfer Başkan (23) ile 8 yıl önce evlendiğini, "Rüzgar" ve "Yusuf" adında iki çocuklarının olduğunu söyledi.

2 yaşındaki Rüzgar'ın kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğünü aktaran Başkan, "Eşim, iki çocuğumuzu da alıp evden ayrılmış. Eşimin ailesi ile birlikte aramadığımız yer kalmadı. Eşimin psikolojik sorunları vardı, hayatlarından endişe ediyorum. Eşimin ve çocuklarımın fotoğraflarını ilçenin çeşitli noktalarına astım. Rüzgar'ın kalbi her an durabilir. Ne yapacağımı bilemiyorum? Başlarına kötü bir şey gelecek endişesi yaşıyorum." diye konuştu.

Başkan, eşi ve çocuklarını gören ya da yerlerini bilenlerin kendisine veya polise ulaşmasını istedi.