Eşi Yatalak Hasta Olan Yaşlı Kadın Kurbanlıklarına Alıcı Arıyor

Eşi Yatalak Hasta Olan Yaşlı Kadın Kurbanlıklarına Alıcı Arıyor
Rize’de eşi yatalak olan kendisi de hasta olan yaşlı kadın, beslediği kurbanlıkların satışını yapmak için alıcı arıyor.

Rize’de Merkeze bağlı Karayemiş Köyünde 15 yıldır eşi yatalak, kendisi de hasta olan Rakibe Büyük, binbir güçlükle yetiştirdiği 2 tosunu kurban bayramı öncesi satışa çıkardı. Kurbanlıkları satması halinde Bursa’ya kızının yanına gitmeyi ve eşinin tedavisine burada devam etmeyi düşünen Büyük, kurbanlıkların 350 ve 450 kilo üzerinde olması nedeniyle köyde satışını yapamazken, kurbanlıkların satışını yapabilmek için kurbanlık alacaklara çağrıda bulundu.

rakibe-buyuk-kurbanliklarina-alici-bekliyor-(3).jpg

Rakibe Büyük yaptığı açıklamada, gözü gibi baktığı hayvanlara bakacak gücü kalmadığını ve bu yüzden onları satışa çıkardığını söyledi. Köyde böylesine büyük kurbanlık alacak kişilerin bulunmadığını kaydeden Büyük , “Kurbanlıkları satabilirsem Bursa’da yaşayan kızımın yanına  yerleşerek, kendimin ve eşimin tedavisine burada devam edeceğim. İnşallah kurbanlıklarıma alıcı çıkar ve satışlarını yapabilirim.” dedi.  

rakibe-buyuk-kurbanliklarina-alici-bekliyor-(2).jpg

Büyük’ün kasap olan torunu Salih Balcılar ise kurbanlıklardan birinin 450 – 470 kilo arasında diğerinin ise 350 -370 kilo arasında gelebileceğini belirterek, kurban pazarında böylesine büyük kurbanlıkların yer almadığını söyledi.

Kurbanlıklarla ilgilenen alıcılar, Karayemiş Köyünde yaşayan Rakibe Büyük’e  0543 853 96 53 numaralı telefonla iletişime geçebilir.

rakibe-buyuk-kurbanliklarina-alici-bekliyor-(4).jpgrakibe-buyuk-kurbanliklarina-alici-bekliyor-(1).jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Hayırsever İşadamı Yaşlı Teyzenin Kurbanlıklarını Alıp Kur’an Kursuna Bağışladı