Eşinden özür dileyip kız kaçırdı!

Eşinden özür dileyip kız kaçırdı!
Mersin'de dövdüğü eşine özür mektubu yazıp yanında çalışan 16 yaşındaki kasiyer kızla kaçtığı öne sürülen 29 yaşındaki market müdürü, Bursa'da yakalandı...

Mersin'de dövdüğü eşine özür mektubu yazıp yanında çalışan 16 yaşındaki kasiyer kızla kaçtığı öne sürülen 29 yaşındaki market müdürü, Bursa'da yakalandı. 16 yaşındaki Özge Ö. ise gözyaşları içinde polise sığınırken, "Başta kendi rızamla kaçtım ancak pişman oldum. Ne olur onu benimle aynı arabaya koymayın. Bana bir şey yapmadı" diye konuştu.

Edinilen bilgiye göre, bir marketin müdürü olan 29 yaşındaki Murat Ş., eşi Mehtap Ş. ile problem yaşamaya başladı. Tartışmaların büyümesi üzerine Murat Ş., 2 çocuk annesi eşini darp etti. Şahıs, gönül verdiği 16 yaşındaki Özge Ö. isimli kasiyerle 1 Şubat'ta ortadan kayboldu. Evi terk eden eşinin özür mektubu yazdığı Mehtap Ş.'nin durumu bir kadın programına konu oldu.

Kasiyer kızla kaçan Murat Ş.'yi televizyonda izleyen Bursalı bir vatandaş, kiraladıkları evde kalan çifti polise ihbar etti. Merkez Osmangazi ilçesi Selçukhatun Mahallesi'ndeki 3 katlı apartmanın çatı katına gelen polis, Özge Ö. ile Murat Ş.'yi burada buldu. Çocuk polisi tarafından koruma altına alınan Özge Ö. gözyaşlarına boğulurken, "Onu benim yanıma koymayın. Bana hiçbir şey olmadı" diye konuştu.

Polis, 2 çocuk babası Murat Ş.'yi, "küçük yaştaki kızı alıkoymak" iddiasıyla gözaltına aldı. Murat Ş.'nin 16 yaşındaki kasiyer kızla gönül rızasıyla birlikte kaçtığını, herhangi bir zorlama olmadığını söylediği öğrenildi. Çocuk polisinin başlattığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Öte yandan Bursa'da gözaltına alınan market müdürü Murat Ş.'nin evden ayrılırken eşine yazdığı özür mektubunda, "Canım ben gidiyorum. Belki bir gün dönerim, belki de hiç gelmem. Çocuklara iyi bak. Kızım benim her şeyim, bunu bil. Onun tırnağına tüm dünyayı bile değişmem. İkimiz artık iyi olamayız. Kızımızın ikimiz arasında ezilmesini istemem. Evdeki tüm eşyaları al, istersen sat. Ben sana vurmak istemedim ama vurdum, elim kırılsın. Kızımın o hali aklıma geldikçe kahroluyorum. Beni arama, belki de ölürüm, sizi çok seviyorum. Kızım büyüdüğünde beni sorarsa, 'Öldü' de, inşallah mutlu olursunuz. Tamam hatalıyım ama benim de psikolojim bozuldu. Şu an ne yaptığımı bilmiyorum. Sizleri çok seviyorum. Sizlerden defalarca özür diliyorum. Belki de çok zorluk çekeceksiniz ama sen güçlü bir kadınsın, eminim bu işten kurtulursun. Beni sakın aramayın. Bizimkilere de 'Birden kayboldu' dersin. Yaptıklarım için çok pişmanım. Sakın telefonunu kapatma. Belki arada kızımın sesini duymak isterim. Bana bunu çok görme. Beni biraz seviyorsan bunu yap" diye yazdığı öğrenildi.