Eşiyle Gittiği Restorana Sevgilisi Gelince... - VİDEO

Eşiyle Gittiği Restorana Sevgilisi Gelince... - VİDEO
Yer İstanbul Sultanbeyli.. İki kadın birbirlerinin saçını acımasızca çekip, hakaretler yağdırıyor. Çünkü...

Saç saça baş başa kavga eden kadınların arasına girmeye cesaret eden bile yok ancak onları böyle görenlerden biri cebindeki telefonu çıkarıp kayıt düğmesine basıveriyor. Bu kaydı yapan kişi aynı zamanda biraz önce başlayan olayların da tanığı...

Yer İstanbul Sultanbeyli.. İki kadının birbirlerinin saçını acımasızca çekip, birbirlerine hakaret yağdırdığı sokakta bir de camı paramparça olmuş bir otomobil var. Aslında patlatılan cam da kadınlardan birinin öfkesinin sonucu. Olan bitene müdahale bile etmeyen bir erkek giriyor görüntüye. Aslında o bu kadınların çok yakını, daha doğrusu kavganın ortak noktası bu erkek. İddiaya göre eşiyle restorana giden koca aynı mekana sevgilisi de gelince kontrolü kaybetti ve olacaklara engel olmak bir yana müdahale bile edemedi.

İki kadının kavgası restoranda başladı çünkü bir başka masadaki sevgili cep telefonundan mesaj attı. Kocasının telefonuna gelen mesajı farkeden kadın derhal hasmına saldırdı, tekme tokat kavga başladı. Kayda yansıyan bu görüntülerden sonra olay yerine polis geldi ama şikayet de şikayetçi de ortada olmayınca bir işlem de yapmadı.

İŞTE O KAVGA