Eski Adalet Bakanı Gül'ün Katılımıyla AK Parti Rize Şehir Buluşması Yarın Gerçekleştirilecek

Eski Adalet Bakanı Gül'ün Katılımıyla AK Parti Rize Şehir Buluşması Yarın Gerçekleştirilecek
AK Parti Rize Şehir Buluşmaları, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül’ün katılımıyla yarın gerçekleştirilecek.

AK Parti Genel Merkezi'nce vatandaşların nabzının tutulması ve milletin sesine kulak verilmesi amacıyla il ve ilçe teşkilatlarınca yaz döneminde saha çalışması kapsamında gerçekleştirilen "Şehir Buluşmaları" Rize programına Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül katılacak.

AK Parti Grup Başkanvekili Gül, yarın (5 Eylül Salı) gerçekleştirilecek programlar öncesinde saat 09.00’da basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Basın toplantısının ardından Grup Başkanvekili Gül, STK, Rize Belediyesi, esnaf, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretlerinde bulunacak. Son olarak AK Parti Rize teşkilatlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelecek olan Gül, programın ardından kentten ayrılacak.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum