Eski Bakan Bak ve AK Parti İl Başkanı Alim’den Rize Baro Başkanı Peçe’ye Ziyaret

Eski Bakan Bak ve AK Parti İl Başkanı Alim’den Rize Baro Başkanı Peçe’ye Ziyaret
Eski Gençlik ve Spor Bakanı AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ile Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe’ye ziyarette bulundu.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ile Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim beraberinde Merkez ilçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rize Barosuna ziyarette bulunarak Baro Başkanı Av. Ümit Peçe görüştü.

Ziyarette ortak payda olarak Rize için yapılabilecek yatırımlar ve konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretle ilgili Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, yaptığı değerlendirmede, “Sayın Bakanımız ve il başkanımız beraberindeki heyetle baro başkanlığımıza gerçekleştirdikleri ziyarette ilimizdeki yatırımlar ve projeler konusunda tüm STK’ların görüş ve önerilerini önemsediklerini, bu konuda her türlü görüşe açık olduklarını ifade ettiler. Bizler de Rize Barosu olarak ilimiz menfaatine her türlü katkıyı sunmaya hazır olduğumuzu kendilerine ilettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bak ve Alim başkanlığındaki heyet STK ziyaretleri kapsamında ayrıca, RSMMMO Başkanı Ali Fuat Çakmakçı, Öz Gıda İş Sendikası Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı ve Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç'e de ziyaretlerde bulundu.

eski-bakan-bak-ve-ak-parti-il-baskani-alim’den-rize-baro-baskani-pece’ye-ziyaret-(1).jpgeski-bakan-bak-ve-ak-parti-il-baskani-alim’den-rize-baro-baskani-pece’ye-ziyaret-(2).jpgeski-genclik-ve-spor-bakani-ak-parti-rize-milletvekili-osman-askin-bak-ile-ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-stk-ziyaretleri-(1).jpgeski-genclik-ve-spor-bakani-ak-parti-rize-milletvekili-osman-askin-bak-ile-ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-stk-ziyaretleri-(2).jpgeski-genclik-ve-spor-bakani-ak-parti-rize-milletvekili-osman-askin-bak-ile-ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-stk-ziyaretleri-(3).jpgeski-genclik-ve-spor-bakani-ak-parti-rize-milletvekili-osman-askin-bak-ile-ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-stk-ziyaretleri-(3).jpg