Eski Bakan, Şoförünün Ardından Gözyaşı Döktü

Eski Bakan, Şoförünün Ardından Gözyaşı Döktü
Zonguldak'ta sabah namazı dönüşü kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Zonguldak Belediyesi emekli makam şoförü son yolculuğuna...

Zonguldak'ta sabah namazı dönüşü kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Zonguldak Belediyesi emekli makam şoförü son yolculuğuna uğurlandı. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu.

Zonguldak Belediyesinde 20 yıl makam şoförlüğü yaptıktan sonra emekli olan İbrahim Kazancı, 17 Mart'ta Karaelmas Mahallesi'ndeki evinden çıkarak sabah namazını kılan Kazancı, namaz dönüşünde kalp krizi geçirdi.

Atatürk Devlet Hastanesi'nde yaşam destek ünitesine bağlanan Kazancı, yapılan tüm müdahalelere rağmen 52 yaşında hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınarak uzun yıllar görev yaptığı Zonguldak Belediyesi önüne getirildi.

Son yolculuğunda İbrahim Kazancı'yı yalnız bırakmayan sevenleri de belediye önündeki törene akın etti. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve dönemin Zonguldak Belediye Başkanı Zeki Çakan da törene katıldı. Kazancı ile uzun yıllar birlikte çalıştıklarını anlatan Çakan, törende gözyaşı döktü. Çakan, "Yavrum dedim canımı sana emanet edeceğim. Kendi canım gibi senin canını koruyacağım demişti bana. Allah rahmet eylesin" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de törende gözyaşlarına boğuldu. İbrahim Kazancı'nın cenazesi ise ikindi namazını müteakip Hz. Ali Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

(Onur Altındağ/İHA)

Eski Bakan, Şoförünün Ardından Gözyaşı Döktü

Eski Bakan, Şoförünün Ardından Gözyaşı Döktü

Eski Bakan, Şoförünün Ardından Gözyaşı Döktü

Kaynak:IHA