Eski Bakan Yazıcı: Bütçemize Sahip Çıktık, Büyüttük, Proje Yaptık, Hizmet Olarak Geri Döndürdük

Eski Bakan Yazıcı: Bütçemize Sahip Çıktık, Büyüttük, Proje Yaptık, Hizmet Olarak Geri Döndürdük
Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Hayati Yazıcı, Ak Parti iktidarının 13 yıllık döneminde ülkenin bütçesine sahip çıkarak bütçeyi büyüttüklerini, büyüttükleri bütçe ile projeler yaparak projeleri hayata geçirip vatandaşa hizmet olarak yansıttıklarını kaydetti

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Ak Parti iktidarının 13 yıllık döneminde ülkenin bütçesine sahip çıkarak bütçeyi büyüttüklerini ve büyüttükleri bütçe ile projeler yaparak projeleri hayata geçirip vatandaşa hizmet olarak yansıttıklarını kaydetti.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı , beraberinde, TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Rize Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Karal ve AK Parti Rize Milletvekili Adayları Hikmet Ayar ve İstanbul Milletvekili Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak ile Rize’nin Çaykent belde merkezini ve mahalleleri ile beldeye bağlı Elmalı, Taşköprü ve Yiğitler Köyü’nü Çaykent Belde belediye Başkanı Hasan Kara ile birlikte ziyaret etti.

hayati-yazici-ve-koksal-toptan-rizede-secim-calismasinda-(3).jpg

BÜYÜTÜLEN BÜTÇE VATANDAŞA HİZMET OLARAK DÖNDÜ

Eski Bakan ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, burada yaptığı açıklamada, “Sağladığınız güven ve istikrar Türkiye’yi büyüttü. Biz, sizden aldığımız emanetle bir taraftan bütçemize sahip çıktık ve bütçemizi büyüttük. Büyüyen bütçeyle projeler oluşturduk. Oluşturduğumuz projelerin hizmet olarak size geri dönüşümünü sağlıyoruz. Sabit olan bir bütçenin üzerine konuşmak kolaydır. Artış kanalları tıkalı olan bir bütçe mutlaka eninde sonunda biter. Bir taraftan Türkiye’nin projelerini gerçekleştirirken, bir taraftan da o projelerin finansmanını temin edecek çalışmaları çok güçlü bir şekilde sürdürüyoruz” diye konuştu.

hayati-yazici-ve-koksal-toptan-rizede-secim-calismasinda-(4)-001.jpghayati-yazici-ve-koksal-toptan-rizede-secim-calismasinda-(5)-001.jpghayati-yazici-ve-koksal-toptan-rizede-secim-calismasinda-(6)-001.jpghayati-yazici-ve-koksal-toptan-rizede-secim-calismasinda-(2)-001.jpg

hayati-yazici-ve-koksal-toptan-rizede-secim-calismasinda-(1).jpg