Eski Bakan Yazıcı: Rizeli Uyanıktır

Eski Bakan Yazıcı: Rizeli Uyanıktır
Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Ak Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı “Muhalefetin Rize’deki adaylarını nasıl değerlendiriyorsunuz..” sorusunu cevaplandırdı.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Ak Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize Milletvekilleri ve Rize Milletvekili Adaylarıyla beraber Rize’de basının karşısına çıktı.

Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ile birlikte Ak Parti’de 3 dönem kuralına takıldığından milletvekili adayı gösterilmeyen Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Ak Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, beraberinde Bayraktar’ın yanı sıra Rize Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Karal, Rize Milletvekili Adayı Eski İl Başkanı Hikmet Ayar, İstanbul Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak ve  Ak Parti Rize İl Başkanvekili İshak Alim ile Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın da katıldığı toplantı ile basının karşısına çıktı.

hayati-yazici.20150410170217.jpg

Ak Parti Rize Merkez ilçe Başkanlığında gerçekleşen programda birçok konuda değerlendirmede bulunan Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Ak Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, “Muhalefetin Rize’deki adaylarını nasıl değerlendiriyorsunuz ve muhalefet adaylarının Ak Parti Rize’nin Türkiye rekoru için bir engel teşkil ettiğini düşünüyor musunuz?” şeklindeki soruya “Rizeli uyanıktır” şeklinde cevap vererek şunları kaydetti: “Kişiler üzerinde konuşmam. Bizim siyaset tarzımız belli adaylarımız belli milletle ilişkimiz belli biz işimize bakarız. Başkasının çerine ,çöpüne bakmayız yolumuza devam ederiz. Rizeli bunu bilir. Rizeli uyanıktır. Rizeliler birinciliği başkasına kolay kolay bırakmaz. Başkasına bir şey demeden hemşerilerime hatırlatmak isterim gerçi hemşerilerime de hatırlatmaya gerek yok ne yapacaklarını bilirler. Rizeliler uyanık insanlardır, sezgileri güçlüdür.”

ak-parti-rize-aday-tanitim-toplantisi-2.jpg

ak-parti-rize-aday-tanitim-toplantisi-11.jpg

ak-parti-rize-aday-tanitim-toplantisi-13.jpg

ak-parti-rize-aday-tanitim-toplantisi-10.jpg

ak-parti-rize-aday-tanitim-toplantisi-12.jpg

ak-parti-rize-aday-tanitim-toplantisi-9.jpg