Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın Sağlığından Ümit Kesildi!

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın Sağlığından Ümit Kesildi!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kültür-Turizm Başdanışmanı ve Yurt Gazetesi yazarı İsmet Orhan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın geçirdiği beyin ameliyatı sonrasında durumun kötüye gittiğini ve hayatından umudun kesildiğini söyledi.

Özel bir hastanede 5 Mayıs'ta beyin ameliyatı geçiren eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili ortaya atılan iddia olay yarattı.

Yurt gazetesi yazarlarından İsmet Orhan'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme gelen iddia olay yarattı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kültür Turizm Başdanışmanı ve Yurt Gazetesi yazarı İsmet Orhan, sosyal medya hesabından Mesut Yılmaz'ın sağlık durumun gündeme getirdi. İsmet Orhan, Mesut Yılmaz'ın sağlığından ümit kesildiğini belirtti.

Orhan'ın paylaşımı şöyle;

"Her şeye rağmen, Medeni duruşu vardı... Cumhuriyet değerlerine saygılıydı... Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın sağlığından umut kesildiğini öğrendim doktorlarından..."

mesut-yilmazdan-kotu-haber-doktorlari-umudu-kesti.jpg

Yılmaz, geçtiğimiz yıl Ocak ayında da, akciğerinde tespit edilen kanserli tümör nedeniyle ameliyat geçirdiğini, kanserli tümörün temizlendiğini açıklamıştı. Yılmaz, Mayıs ayında da Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde beyin sapında tespit edilen bir tümör nedeniyle ameliyata girmişti.

2017 yılında oğlu Yavuz Yılmaz'ı kaybeden Mesut Yılmaz, bu sene beyin ameliyatı geçirmiş ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilmişti. 72 yaşındaki Mesut Yılmaz Anavatan Partisi kurucu üyeleri arasında yer almıştı.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Eski Başbakan Mesut Yılmaz Öldü mü? İşte Son Dakika Açıklaması

Eski Başbakan Mesut Yılmaz Taburcu Oldu