Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Okuyan için tören düzenlendi

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Okuyan için tören düzenlendi
Rizeli Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan için tören düzenlendi.

Rizeli Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan için TBMM’de tören düzenlendi.

Cenaze törenine, Okuyan'ın ailesinin yanı sıra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Meclis başkanları Bülent Arınç, Hikmet Çetin, Cemil Çiçek, eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, milletvekilleri, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri, siyasi parti yöneticileri ve Meclis çalışanları katıldı.

Okuyan için dua okundu ve saygı duruşunda bulunuldu. Cenazeden sonra Özel, Kılıçdaroğlu’nu uğurladı.

Okuyan’ın cenazesi, Perşembe günü Yalova ili Merkez Cami'sinde kılınacak öğle namazının ardından Yalova Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Yaşar Okuyan, Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy'den Yalova'nın Elmalık köyüne yerleşmiş bir ailenin çocuğu olarak 1950 yılında doğdu. 1999-2002 yıllarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürütmüştü. Okuyan, evli ve 3 çocuk babasıydı.

eski-calisma-ve-sosyal-guvenlik-bakani-yasar-okuyan-icin-tbmmde-cenaze-toreni-duzenlendi-1.jpg

eski-calisma-ve-sosyal-guvenlik-bakani-yasar-okuyan-icin-tbmmde-cenaze-toreni-duzenlendi-2.jpg

eski-calisma-ve-sosyal-guvenlik-bakani-yasar-okuyan-icin-tbmmde-cenaze-toreni-duzenlendi-9.jpg

Kaynak:AA / İHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.