Eski Dostlar Rize'de Buluşuyor!

Eski Dostlar Rize'de Buluşuyor!
Çaykur Rizespor'un başarılı eski iki oyuncusu Rize'de buluşuyor...

Çaykur Rizespor'da başarıyla top koştururken dönemin Teknik Direktörü Ümit Kayıhan ile sorunlar yaşayan ve akabinde çok sevdikleri Çaykur Rizespor'dan kopmak zorunda kalan Mustafa Ulaş Ortakaya ve Hasan Yiğit, Rize'de buluşuyor.

Çaykur Rizespor'dan ayrıldıktan sonra Karşıyaka'ya transfer olan M. Ulaş Ortakaya bir müddet sonra futbolu bıraktığını açıklamış ve Fifa Lisanslı Menajerlik sınavlarına hazırlanmaya başlamıştı. FİFA'nın Lisanslı menajerlik sınavını kazanarak Ankara'nın Çankaya ilçesinde çalışmalara başlayan Ortakaya, eski takım arkadaşı Güngörenspor'un Teknik Direktörü Hasan Yiğit'in (Hasan Yiğit, lisans işlemleri yetişmediğinden karşılaşmayı tribünden izleyecek ve takımını tribünden yönetecek) Bank Asya 1. Ligin 14. haftasında 4 Aralık 2012 Pazar günü Rize'de karşılaşacak olması dolayısıyla karşılaşmayı izlemek üzere önümüzdeki hafta sonu Rize'ye gelecek.

mustafa-ulas-ortakaya-arif-kanburoglu-hasan-yigit-1.jpg

Futbol hayatından sonra Fifa Futbolcu Menajeri olan ve spordan kopmayan M. Ulaş Ortakaya ile olay53 haber muhabirimizin yaptığı telefon görüşmesinde Ortakaya, "Çok sevdiğim ve formasını sırtımda taşımaktan onur duyduğum Çaykur Rizespor'dan teknik direktörle yaşadığımız sorunlar dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldım. Çaykur Rizespor herzaman kalbimin bir köşesinde olacak ve başarılı olması beni mutlu edeceğinden biran önce kulubümüzü Süper Ligde görmek istiyoruz" dedi.

Herzaman Çaykur Rizespor'un başarılı olmasını istediğini ifade eden M. Ulaş Ortakaya, Rizespor'un yanında ve Rizespor'un emrinde olacağını ifade etti.