Eski İl Başkanı Öncüler Hayatını Kaybetti

Eski İl Başkanı Öncüler Hayatını Kaybetti
Bir dönem zamanın Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) İl Başkanlığı görevinde bulunan Rasim Öncüler, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Rize'nin sevilen ve renkli simalarından, Rize'nin eğitim, kültür ve siyasi hayatına önemli katkıları olan emekli eğitimci Rasim Öncüler, 84 yaşında yaşamını kaybetti.

Çeşitli okullarda yaptığı öğretmenlik görevlerinin sonrasında Rize İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü görevinde de bulunan ve buradan emekli olan Rasim Öncüler, emekli olduktan sonra siyasete girmiş ve bir dönem zamanın Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) İl Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

Daha sonra CHP Rize İl Örgütünde, Disiplin ve Denetleme Kurulu Başkan ve Üyeliği görevlerinde de bulunan Öncüler, bir süredir yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi görüyordu.

Ankara'da, aynı zamanda kardeşi olan eğitimci Kenan Öncüler'in yanında tedavisini sürdüren Rasim Öncüler, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Rize'ye getirilen Rasim Öncüler'in Cenazesi, 10 Nisan Pazartesi günü Öğle Namazını müteakip Rize Merkez Orta Camide kılınacak cenaze namazının ardından, Kaplıca Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verilecek.

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, Rize'nin önemli bir değerini daha kaybettiğini ifade ederek, Öncüler Ailesine başsağlığı diledi.

Bizler de merhum Rasim Öncüler'e Allah'tan rahmet, ailesi ile yakınları ve dostlarıyla CHP camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.