Eski Rize Dedeman Personeli Dostluk Gecesinde Bir Araya Geldi

Eski Rize Dedeman Personeli Dostluk Gecesinde Bir Araya Geldi
20 Ocak 1995 – 31 Aralık 2015 yılları arasında Rize’de hizmet veren, turizmin mihenk taşlarından “Dedeman Hotel Rize” çalışanları “Dedeman Dostluk” yemeğinde bir araya geldi.

Dedeman Otelleri Kurucusu Merhum Mehmet Kemal Dedeman anısına 1 dakikalık saygı duruşuyla başlayan programda, tüm personelleri temsilen Dedeman Hotel Rize Eski İnsan Kaynakları Müdürü Ali Faik Akmermer, bir konuşması gerçekleştirdi.

Dedeman ailesine şükranlarını sunan Akmermer, bölgemizde 20 yıl turizm hizmeti vererek Türkiye’nin iç ve dış turizminde söz sahibi personellerin yetiştirildiğini söyledi. Rize’de hizmet verdiği 20 yıl içerisinde turizm alanında 50’ye yakın üst düzey yönetici ve 2000’i aşkın kalifiye personel yetiştirildiğinin altını çizen Akmermer, Dedeman kültürünün öneminden bahsederek “Bu akşam bu yemekte dostluğu, sevgi ve saygıyı bir kez daha tescillemiş olduk” dedi.

Sırasıyla söz alarak duygularını ve eski hatıralarını paylaşan personellerin ilk günkü gibi heyecanlı oldukları görüldü. Geceye özel nedenlerinden dolayı katılamayan eski Genel Müdürler uzakta olmalarına rağmen personellerini yalnız bırakmayarak programa online bağlantı kurup hasret giderdiler. Ayrıca, eski personeller Dedeman bayrağını tekrar Rize’de görmek istediklerini dile getirerek Dedeman ailesine teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından tüm personeller, Rize’nin ünlü sanatçısı Sami Bilgin ve orkestrasıyla doyasıya eğlendi.

eski-rize-dedeman-personeli-dostluk-gecesinde-bir-arada-(3).jpgeski-rize-dedeman-personeli-dostluk-gecesinde-bir-arada-(4).jpgeski-rize-dedeman-personeli-dostluk-gecesinde-bir-arada-(5).jpgeski-rize-dedeman-personeli-dostluk-gecesinde-bir-arada-(2).jpg