Eski Vekil Kart Dayısını Ebediyete Uğurladı

Eski Vekil Kart Dayısını Ebediyete Uğurladı
22. dönem Ak Parti Rize Milletvekili Abdulkadir Kart'ın, vefat eden dayısı Kenan Kart, düzenlenen törenle ebediyete uğurlandı.

Ak Parti Rize Eski Milletvekili Abdulkadir Kart'ın, vefat eden dayısı Kenan Kart (61), Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nda katıldığı törenin ardından Pazarköy'de bulunan Aile kabristanlığına defnedildi.

Perşembe günü 61 yaşında hayatını kaybeden Kenan Kart'ın Sahil Camii'ndeki cenaze törenine ayrıca Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Garnizon Komutanı jand. Albay Turhan Talu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, bazı temel atma törenleri dolayısıyla ilimizde bulunan Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, ilçe belediye başkanları ve kaymakamlar, daire müdürleri, ilimizin STK Başkan ve yöneticileri, siyasi parti il, ilçe başkanları ve çok sayıda kişi katıldı.

Rize Eski Milletvekili Abdulkadir Kart, namaz öncesi ve sonrası taziyeleri aile bireyleriyle beraber kabul etti. Cenaze namazının ardından Kart, Pazarköy Köyü'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

kenan-kart-cenaze-toreni-3.jpg

kenan-kart-cenaze-toreni-1.jpg

kenan-kart-cenaze-toreni-2.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Abdulkadir Kart'ın Acı Günü