Eskişehir Basket Durdurulamıyor

Eskişehir Basket Durdurulamıyor
Türkiye Basketbol 1. Ligi'nin 14. haftasında Nesine.com Eskişehir Basket, evinde karşılaştığı Samsun BŞB Anakent'i 91-83 mağlup etti.

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nin 14. haftasında Nesine.com Eskişehir Basket, evinde karşılaştığı Samsun BŞB Anakent'i 91-83 mağlup etti. Eskişehir ekibi bu skorla üst üste 12. galibiyetini elde etti.

Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Yunus Emre Sonsırma, Cemal Nalga, Sean Marshall, Evren Büker ve Murat Göktaş ilk 5'i ile çıktı. Mücadelenin ilk periyodunda Samsun BŞB Anakent takımı etkili olurken bulduğu üst üste sayılarla bu periyodu 20-23 önde kapadı. İkinci periyoda oyun üstünlüğünü ele geçirerek başlayan kırmızı-siyahlılar, skor olarak rakibine yaklaşsa da devreyi 44-46 geride tamamladı. Üçüncü periyodda toparlanan ve etkili bir performans sergileyen Nesine.com Eskişehir Basket, periyodu 68-60 önde kapattı. Son periyodda taraftarının da desteğini arkasına alan ve oyunun kontrolünü elinde tutan Eskişehir ekibi maçı 91-83'lük skorla kazandı. Nesine.com Eskişehir Basket bu sonuçla ligde üst üste 12'inci, toplamda ise 13'üncü galibiyetini elde etti.

Karşılaşmanın en skorer ismi Nesine.Com Eskişehir oyuncusu 23 sayıyla Sean James Marshall olurken, Samsun BŞB Anakent adına en çok skoru 15 sayıyla Drame ve Smith kaydetti.

Eskişehir Basket Durdurulamıyor

Eskişehir Basket Durdurulamıyor

Eskişehir Basket Durdurulamıyor

Kaynak:IHA