Eskişehir'de Maçın Ardından Çalımbay ve Sağlam'ın Açıklamaları

Eskişehir'de Maçın Ardından Çalımbay ve Sağlam'ın Açıklamaları
4-1 sona eren Eskişehir - Ç.Rizespor maçının ardından Teknik Direktörler Rıza Çalımbay ve Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları şöyle:

Karşılaşmanın ardından Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık" diye konuşurken Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sahada maçı başından sonuna kadar isteyen, kazanmayı arzulayıp, futbolun doğrularını yapan ve sorumluluk alan bir Eskişehirspor olduğunu söyledi.

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eskişehirspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'u aldığı galibiyetten dolayı tebrik etti.

Takımının istediği şeyleri yapamadığını ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu: "Golü bulmamıza rağmen bir kaç dakika sonra gol yedik. Bu çok kötü. Bu kadar izin vermemeliydik. Futbolcularımdan beklediğim performansı alamadım. Kötü goller yedik. Antrenmanda yenilmeyecek golleri yerseniz mağlup olursunuz. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyetten dersler çıkartmamız lazım. Bir çok maçımız var. Bir an önce puan kayıplarını telafi etmek için elimizden geleni yapacağız."

riza-calimbay.20131027185308.jpg

RİZESPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Ç. Rizesporlu futbolcular Kalu Uche ve Kağan Söylemezgiller de Eskişehirspor karşısında mağlup olmaktan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

ESKİŞEHİR CEPHESİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bugün ligin geride kalan bölümünde, adından en fazla söz ettiren takım olan Ç. Rizespor ile karşılaştıklarını ve iyi mücadele edip futbolun doğrularını ortaya koyduklarını kaydetti.

ertugrul-saglam.20131027185322.jpg

Eskişehirspor'un oyunun hakimi olduğunu anlatan Sağlam, şöyle konuştu: "Sahada maçı başından sonuna kadar isteyen, kazanmayı arzulayıp, futbolun doğrularını yapan ve sorumluluk alan bir Eskişehirspor vardı. Bu gelecek adına umut verici. Bir tarafta takımın isteği, arzusu ve coşkusunun yanından taraftarımız da sorumluluk aldı. Adeta işe karıştılar. Takımın mücadele ve coşkusuyla taraftarın isteği, arzusu bir araya gelince güzel şeyler oluyor. Bu devam etmelidir. Gelecek hafta yapacağımız Gençlerbirliği maçına bu moral ve motivasyon sayesine güçlü çıkacağız. Ligin üst sıralarına tırmanmaya başlayacağız. Taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Her zaman bunu görmek istiyorum."

Sağlam, bir gazetecinin Eskişehirspor'un 30 Ekim'de Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Alanyaspor ile karşılaşacağını hatırlatması üzerine, "Kupa bizim için gerçekçi bir hedef. Rakip kim olursa olsun küçümsemeden maçın hazırlıklarına yarın başlayacağız. Kupada sürprize sebebiyet vermeyerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

ESKİŞEHİRSPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Eskişehirsporlu futbolcu Serol Demirhan da iyi mücadele edip, iyi futbol ortaya koyup, üç puan aldıklarını bildirdi.

Jorquera ise güzel ve keyifli geçen maçta galibiyet almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. -