Esnafın Kuşatılmasına Karşıyız

Esnafın Kuşatılmasına Karşıyız
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif AKGÜL, Esnafın Kuşatılmasına Karşı olduklarını ve şehrin ortasına asla AVM kurulmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif AKGÜL, Rize Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy'u ziyaret etti.

Burada esnafın sorunlarını dinleyen ekip daha sonra Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığını yürüten Muammer Atılgan' ı ziyaret etti.Burada yine esnafın sorunlarını dinlediler. Uzm.Dr Zelkif AKGÜL görüşmelerde 'Biz Rize de zincir mağazaların şehrin mahallelerini işgal etmesine karşıyız. Bunların şehrin esnafını bitirme girişimlerinin karşısında olacacağız ve onları artı elini kolunu sallayarak buralarda dolaşmasına elimizden geldiği kadar engel olacağız.Ruhsat almalarının önüne geçeceğiz.Kendilerine her türlü engeli çıkartacağız ki şehrimizn esnafı bitmesin ve batmasın.

Ayrıca şehrin ortasına asla AVM kurulmasına müsaade etmeyeceğiz. Şehrimiz yapmayı taahhüt ettiğimiz projelerle berber hem esnafın hem vatandaşın daha rahat ve huzur içinde yaşayacağı bir şehir haline gelecek ve ondan sonra eminim siz bizler aday olmak istemezsek bile bizlerin görevde kalmasına talip olacaksız.' şeklinde konuştu.