Eşya Depolama Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Eşya Depolama Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Evinizde uzun süreli tadilat mı yapacaksınız? Peki, bu arada eşyalarınızın tozun kirin içinde mi bırakacaksınız? Bu durumda sizlere eşya depolama hizmetinden yararlanmak için oldukça uygun adaysınız!

Evinizde uzun süreli tadilat mı yapacaksınız? Peki, bu arada eşyalarınızın tozun kirin içinde mi bırakacaksınız? Bu durumda sizlere eşya depolama hizmetinden yararlanmak için oldukça uygun adaysınız!

Günümüzün en popüler hizmet dallarından biri olan eşya depolama kısa veya uzun süreli depolama hizmeti sunan profesyonel hizmetlerden biridir. Depoevi olarak eşya depolama hizmetinden yararlanırken nelere dikkat etmeniz gerekenler hakkında bilgilendirmek istedik.

2-111.jpg

Hizmet Alacağınız Firma Profesyonel Mi?

Eşya depolamak taşınma süresi ve depoda kalacağı süre göz önüne alındığında olumsuz şartlara maruz kalmaması oldukça önemlidir. Eşya depolama alanında profesyonel bir firma seçerek eşyalarınızın güvenli şekilde depolanmasını sağlayabilirsiniz. Profesyonel bir depolama firması deponun bulunduğu alanın güvenliği, olumsuz durumlara karşı tedbirli gibi birçok durumu önceden belirleyip önlem almış olmalıdır.

Depolar Olumsuz Durumlara Karşı Sigortalı mı?

Eşya depolama hizmetinden yararlanmak isteyenlerin öncelikle dikkat etmesi gereken önemli konulardan biri sigorta durumudur. Depolarda oluşacak risklere karşı tüm eşyalar firmamız tarafından sigortalıdır. Bununla birlikte depolarda da gereken sigortalama işlemleri mevcuttur.

Depolama Üniteleri İklim Kontrolüne Sahiptir?

021-015.jpg

Depoevi olarak tüm depolama ünitelerimiz iklim ve nem kontrolüne sahiptir. Depolama alanlarında nem ve sıcaklık kontrolleri otomatik olarak ayarlanmalıdır. Eşyalarınızın olumsuz durumlarla karşılaşmaması için gereken tedbirler alınarak güvenilir bir depolama hizmeti sunuyoruz.

Firma Personeli Alanında Uzman mı?

Eşya depolama hizmeti nakliyeden depolama işlemlerine kadar oldukça dikkat isteyen işlemlerdir. Firmamız eşya taşıma ve istifleme konusunda alanında uzman ve eğitimli personeller ile hizmet vermektedir. Eşyalarınızın güvenli şekilde saklanması için varız.

Depo Alanı Şartları Eşya Depolamak için Uygun mu?

1-148.jpg

Depoevi olarak 1.250m2 kapalı depomuzda metal konteyner kullanarak her türlü eşyayı güvenli depolamak için özel olarak dizayn edilmiş şekilde hizmet vermekteyiz. Listeleme işlemi de yaparak eşyaların karışma ve kaybolma riskleri gibi faktörleri ortadan kaldırmış durumdayız.

Ankara eşya depolama alanında en iyi hizmeti vererek her konteyneri bir müşteriye tahsis ederek güvenlikli hizmet vermekteyiz. Tüm eşya depolama alanlarımız 7/24 özel güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Tek giriş ve çıkış kapısı bulunan depomuzun etrafı jiletli teller ile sarılı ve güvenlik kameraları ile devamlı kontrol altındadır.