ETİ Maden İşletmeleri 104 işçi alacak

ETİ Maden İşletmeleri 104 işçi alacak
ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü, Kırka Bor İşletme Müdürlüğü, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne 104 daimi işçi açıktan alınacak.

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvuruya dair detaylar 12 Kasım 2018 tarihinde İŞKUR internet sayfasında yayımlanacak.

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA BOR VE ASİT FABRİKALARI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ, KIRKA BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ, BİGADİÇ BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ VE EMET BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE 104 DAİMİ İŞÇİ AÇIKTAN ALINACAKTIR

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 30, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 20, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 24 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 30 işçi olmak üzere toplam 104 sürekli işçi alımı için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır.

Aşağıdaki tabloda belirtilen 104 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, ulusal düzeyde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 05.11.2018 tarih ve 25670 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 12.11.2018 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.
Söz konusu 104 sürekli işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 12.11.2018 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

eti-maden-isletmeleri-104-isci-alacak.jpg