Evde uyurken araba ezdi!

Evde uyurken araba ezdi!
Baba kız evlerinde yer yatağında uyuyorlardı. Sarhoş sürücü onları orada da buldu. İkisini de çiğneyip öldürdü... Fotoğraflar dehşet verici...

Adapazarı'nda kiralık otomobilin direksiyonuna alkollü şekilde geçerek aşırı hız yapan ehliyetsiz kadın sürücü, araçla yol kenarındaki tek katlı eve girdi.Yer yatağında uyuyan baba ile kızı hayatını kaybetti.

Kaza, Adapazarı Çevre Yolu'nda meydana geldi. Harika Halay, arkadaşlarıyla birlikte bir gazinoda alkol alıp eğlendi. Daha sonra kiralık otomobile binen arkadaşlardan ehliyetsiz Harika Halay direksiyona geçti. Çevre yolunda aşırı hız yapan Halay'ın, alkolün de etkisiyle direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu otomobil yoldan çıkarak kaldırımı aşıp yol kenarındaki tek katlı eve girdi.

UYURKEN TEKERLEK ALTINDA KALDILAR

Kazada bir bölümü çöken evin içerisi savaş alanına döndü. Yer yatağında uyuyan baba İbrahim Aydın (38) ile kızı 8 yaşındaki Sinem Aydın çarpmanın şiddetiyle uykularında olay yerinde can verdi.

BEBEĞİN DURUMU DA CİDDİ

Yaralanan 3 yaşındaki Harun Aydın ile annesi 26 yaşındaki Neriman Aydın Adapazarı Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Harun Aydın'ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Kazada araçta bulunanlardan Zeynep Uysal da yaralandı.

Aracı kullanan Harika Halay'ın ehliyetinin olmadığı ve 1.40 promil alkollü olduğu belirlendi. Otomobilde de boş ve dolu bira şişeleri bulundu.

Gözaltına alınan sürücü Harika Talay'ın, Adapazarı'nda gazinolarda garsonluk yaptığı belirtildi.