Eyüboğlu anısına turnuva

Eyüboğlu anısına turnuva
2008 yılında yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak kaybettiğimiz dönemin Basketbol İl temsilcisi, aynı zamanda Basketbol Antrenörü İrfan Köksal Eyüboğlu adına Rize Belediyespor Sosyal Tesislerinde Streetball turnuvası düzenlendi.

Rize Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen İrfan Köksal Eyüboğlu Streetball turnuvası sona erdi. Turnuvayı Rize Belediye Başkanı Halil BAKIRCI, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer YILMAZ, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fahrettin KAYA ve çok sayıda sporsever izledi.

7659

Turnuvanın geleneksel hale getirileceğini vurgulayan Basketbol federasyonu İl Temsilcisi Sabri TERZİ; “ İrfan Köksal Eyüboğlu Rize de basketbol başta olmak üzere spor adamı olarak bir ekoldü. 2008 yılında kendisini kaybettik. Onun öğrencileri olarak adına turnuva düzenlemeyi kendimize görev edindik ” dedi. 32 takımın katıldığı turnuva 2 kategoride gerçekleştirildi. Gecenin çekişmeli geçen final maçında Aron takımı İ.K.E (İrfan Köksal Eyüpoğlu) takımını son ana kadar çelişmeli gecen maçta 20–18 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Müsabakalarda dereceye giren takımlara Rize Belediyesi tarafından hediyeler verildi.