Eyüpspor-Çaykur Rizespor maçını Cihan Aydın yönetecek

Eyüpspor-Çaykur Rizespor maçını Cihan Aydın yönetecek
Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler açıklandı. Eyüpspor-Çaykur Rizespor maçında Cihan Aydın düdük çalacak.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak. İstanbul'da Eyüp Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Bursa bölgesi Süper Lig hakemlerinden Cihan Aydın yönetecek. Karşılaşmada Manisa bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi İbrahim Çağlar Uyarcan ve İzmir bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Hüseyin Kıvanç Durmaz yardımcı hakem olarak görev alacak. Mücadelenin 4. hakemi ise İzmir bölgesi A Klasman Hakemi Emre Kargın olarak belirlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, ligde 28. hafta maçlarında görev alacak hakemler şöyle:

Yarın:

20.00 Altaş Denizlispor-Dyorex Boluspor: Çağdaş Altay

20.00 Yılport Samsunspor-Altınordu: Arda Kardeşler

25 Mart Cumartesi:

13.30 Ankara Keçiörengücü-Gençlerbirliği: Alper Akarsu

13.30 Tuzlaspor-Göztepe: Ömer Tolga Güldibi

16.00 Altay-Manisa FK: Alpaslan Şen

26 Mart Pazar:

13.30 Bodrumspor-Erzurumspor FK: Abdullah Buğra Taşkınsoy

19.00 Eyüpspor-Çaykur Rizespor: Cihan Aydın

hakan-gultekin-ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-002.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum