F.Bahçe maçına hazırlanıyoruz

F.Bahçe maçına hazırlanıyoruz
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, 12 Ağustos Çarşamba günü Fenerbahçe ile yapacağı dostluk maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Oktay Çevik yönetiminde yapılan çalışmaya izinli olan Kenan ve Mehmet Şen katılmadı. Beşiktaş'tan transfer edilen Mehmet Sedef ise takımla birlikte ilk antrenmanda yer aldı.

Teknik direktör Oktay Çevik, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir kamp döneminin ardından çalışmalara Rize'de devam ettiklerini belirterek, ''Takım olarak eksikliklerimizi biliyoruz. Bunları gidermek için çalışmalarımız devam ediyor. Ligin ilk haftasında sahaya her yönümüzle hazır olarak çıkmak istiyoruz'' dedi.

Fenerbahçe ile yapacakları dostluk maçıyla bu sezon ilk kez taraftarlarının önüne çıkacaklarını ifade eden Çevik, ''Çarşamba günü Fenerbahçe ile yapacağımız maç ile taraftarımızla buluşacağız. Bu maçta alacağımız sonuçtan çok sezon açılışına yakışır iyi bir oyun ortaya koymamız önemli. Fenerbahçe camiasına da bu kadar yoğun maç programı içerisinde vakit ayırdığı için teşekkür ediyoruz. En iyi şekilde misafir edip kendilerini yolcu edeceğiz'' diye konuştu.