F.Bahçe ve Beşiktaş finale kilitlendi

F.Bahçe ve Beşiktaş finale kilitlendi
TFF Süper Kupa 2009 finalinde Beşiktaş ile Fenerbahçe, yarın akşam karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçla ilgili ayrıntılar:

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Volkan Narinç yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Aytekin Durmaz. Karşılaşma FOX TV'den naklen ekrana gelecek.

Biletix'in internet sitesi ve İstanbul gişelerinden satılan karşılaşmanın bilet fiyatları Batı Numaralı 40 TL, Doğu Tribün Kapalı 40 TL, Güney Kale Arkası 20 TL olarak açıklanmıştı.

Beşiktaş'ın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Korcan Çelikay, İsmail Köybaşı, İbrahim Üzülmez, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Erhan Güven, Erkan Zengin, Tomas Sivok, Matheo Ferrari, Rodrigo Tello, Michael Fink, Fabian Ernst, Rıdvan Şimşek, Nihat Kahveci, Filip Holosko, Uğur İnceman, Yusuf Şimşek, Serdar Özkan, Bobo, Mert Nobre, Necip Uysal.

Fenerbahçe'nin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Volkan Demirel, Roberto Carlos, Gökhan Gönül, Önder Turacı, Gökçek Vederson, Alex, Ali Bilgin, Deniz Barış, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Uğur Boral, Deivid, Daniel Güiza, Kazım Kazım, Semih Şentürk, Volkan Babacan, Mehmet Topuz, Fabio Bilica, Bekir İrtegun, Abdülkadir Kayalı, Oliveira Baroni, Andre Dos Santos.

- BEŞİKTAŞ İLE FENERBAHÇE ARASINDAKİ 324. RANDEVU -

Beşiktaş ile Fenerbahçe, aralarındaki 85 yıllık ezeli rekabette 324. maça çıkacak. İki takımın şimdiye kadar oynanan 323 karşılaşmada, Fenerbahçe 120, Beşiktaş ise 119 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 84 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin 438 golüne, Beşiktaş 409 golle karşılık verdi.

Bu yıl dördüncüsü oynanacak TFF Süper Kupa'yı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray 1'er kez kazandı. İşte ilk 3 Süper Kupa Finali'nin oynandığı yer, takımlar ve alınan sonuçlar şöyle;

30.07.2006
Commerzbank Arena Stadı Galatasaray - Beşiktaş: 0 - 1
05.08.2007
Rheinenergie Stadı Fenerbahçe - Beşiktaş: 2 - 1
17.08.2008
MSV Arena Stadı Galatasaray - Kayserispor: 2 - 1