Fabrika Fabrika Çaykur'un Rize Kura Listeleri

Fabrika Fabrika Çaykur'un Rize Kura Listeleri
ÇAYKUR'un Rize'deki fabrikalarında çalıştırılacak 1070 mevsimlik işçinin belirlenmesi amacıyla kura çekimi yapıldı.

Çaykur'un Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun için alımını yapacağı 1500 mevsimlik işçi alımında Rize'de alımını yapacağı 1070 kişinin belli olacağı kura çekimi yapıldı.

Rize’de fabrika fabrika kura sonuçları şöyle: TIKLAYINIZ

ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim ise kura çekimi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün burada kameralar ve noter huzurunda 19 bin 703 kişinin kurası çekiliyor. Bunların arasında sevinenler olacak üzülenler olacak. Lakin her şey o kadar şeffaf ki hiç bir karışıklığa meil vermeden kura çekimimizi bitirip sırasıyla Artvin, Trabzon ve Giresun'da da aynı sistemle kura çekimlerimizi bitireceğiz" şeklinde konuştu. 

Rize Yenişehir Spor Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine, ÇAYKUR'un Rize'deki 33 fabrikasında mevsimlik işçi olarak çalışmak için başvuruda bulunan 2 bin 699 kişi katıldı.

Kurada, bir ara sürekli 2 binli rakamların çıkması üzerine vatandaşlar tepki göstererek torbanın karıştırılmasını istedi. Torbanın karıştırılmasının ardından numara çekimine devam edildi. 

Salonda bulunanlar kura çekimini heyecanla izlerken numarası okunan bazı vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.

Rize dışındaki işe girecek mevsimlik işçilerinin belirleneceği noter kuraları; Artvin için 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü Saat: 13.00’da Arhavi Kapalı Spor Salonunda, Trabzon için 1 Haziran 2017 Perşembe günü saat: 13.00’da Of Kapalı Spor Salonunda ve Giresun için 2 Haziran 2017 Cuma günü saat: 14.00’te Tirebolu Kapalı Spor Salonunda çekilecek.