Fabrikalar Üretim Enerjisini Ges’ten Alıyor

Fabrikalar Üretim Enerjisini Ges’ten Alıyor
CW Enerji Antalya'da faaliyet gösteren bir fabrikanın çatısına güneş enerji santrali kurulumunu tamamlayarak, sürdürülebilir bir gelecek için bir adım daha atmış oldu.

CW Enerji Antalya'da faaliyet gösteren bir fabrikanın çatısına güneş enerji santrali kurulumunu tamamlayarak, sürdürülebilir bir gelecek için bir adım daha atmış oldu. CW Enerji CEO'su Volkan Yılmaz "Güneş enerjisi kullanımıyla çevresel etkiyi minimize etmeyi ve enerji verimliliğini artırmayı amaçlıyoruz. Güneş enerji santralinin kurulumuyla birlikte firmalar da enerji ihtiyacının önemli bir kısmını yenilenebilir bir kaynaktan karşılamış ve çevreye karşı duyarlılığını göstermiş oluyor. Bu çerçevede Antalya'da faaliyet gösteren bir firma ile de el sıkıştık ve firmanın çatısına 2251,2 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamladık. GES'ler firmaların karbon ayak izini azaltma ve sürdürülebilirlik hedeflerine doğru ilerleme konusundaki kararlılığını da gösteriyor" dedi.

Yıllık 227 ağaç kurtarılacak

Güneş enerji santrali yatırımının sadece enerji verimliliğini artırmakla kalmayıp aynı zamanda çevresel sürdürülebilirliği teşvik etmek adına da önemli bir adım olduğunu ifade eden Yılmaz, şöyle devam etti: "Firma çatılarını güneş panellerimiz ile donatmaya hızla devam ediyoruz. Antalya'da faaliyet gösteren bir firma ile de el sıkıştık ve firmanın çatısına 2251,2 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamladık. Santral ile firma yılda yaklaşık 1.505.242 kg karbondioksit eşdeğeri kadar emisyonun önüne geçecek. Aynı zamanda yılda yaklaşık 227 ağacın kurtarılmasını sağlayarak temiz enerjiye de katkı sağlamış olacak."

Fabrikalar Üretim Enerjisini Ges’ten Alıyor

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.