Facebook gnctrkcll'lire artık ücretsiz!

Facebook gnctrkcll'lire artık ücretsiz!
Facebook sevenlere bir müjdeli haberde gnctrkcll üyelerine Turkcell'den geldi.

Facebook sevenlere bir müjdeli haberde gnctrkcll üyelerine Turkcell'den geldi. Sitesi üzerinden Facebook'a ücretsiz girmek ister misiniz anketinde milyonlarca kişi evet'i tıklayınca, Facebook Wap'tan bedava oldu...

Facebook seven 1 milyon kişi, bir araya gelerek cep telefonundan Facebook'u ücretsiz hale getirdi. Turkcell'in gençlere yönelik resmi web sitesi gnctrkcll.turkcell.com.tr'de yaptığı ankette, 1 milyon kişi "cepten facebook'a girmek ücretsiz olsun" seçeneğini tıkladı.

Tam 6 gün gibi kısa bir sürede 1 milyon sayısını bulan gençler, artık cep telefonlarından Facebook'a ücretsiz olarak girebilecekler.

gnçtrkcll'liler, başlangıcı 15 Ocak olan kampanyanın sonuna kadar, cep telefonlarından Facebook'a ücretsiz girecek, video ve fotoğraflarını profillerine ücretsiz ekleyecek ve tüm Facebook uygulamalarından sınırsız yararlanabilecek.

YAPILMASI GEREKLİ OLAN NE?

Ancak Facebook'u ücretsiz kullanabilmek için, gnçtrkcll üyelerinin kısa bir işlem yapması gerekiyor... Cep telefonundan Facebook'u ücretsiz kullanmak isteyen Turkcell'lilerin Wap'tan bağlantı ayarlarını yapmak için "WAP" yazıp 2222'ye mesaj atmaları yeterli oluyor.