Fakültede 150’den Fazla Gül Diken Öğrenciler Hüsniye Hocalarını Unutmadı

Fakültede 150’den Fazla Gül Diken Öğrenciler Hüsniye Hocalarını Unutmadı
Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri "Fakültemizde Çiçekler Açıyor" etkinliği düzenledi.

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri "Fakültemizde Çiçekler Açıyor" etkinliği düzenledi. Öğrenciler ve akademisyenler tarafından 150'den fazla gülü Milli Hâkimiyet Yerleşkesi bahçesinde toprakla buluşturuldu. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Dr. Öğr. Üyesi Hüsniye Mayadağlı'yı da unutmayan öğrenciler çok sevdikleri hocalarının adına gül dikerek anısını yaşattı.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamındaki etkinliği düzenleyen öğrenciler adına bir açıklama yapan Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi Derya Demircan da, "Öğrenci arkadaşlarımıza ve hocalarımıza bizlerle birlikte bu etkinlikte yer almalarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Adına gül diktiğimiz Dr. Öğr. Üyesi Hüsniye Mayadağlı hocamızı da hiç unutmayacağız" dedi.

Öğretim Görevlisi Resul Köseoğlu'nun danışmanlığındaki etkinliğe katılanlara teşekkür eden Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kurt da, "Dikilen çiçeklerle fakültemiz çiçek bahçesine dönüştü. Görsellik açısından güzel bir farklılık oldu" diye konuştu.

Fakültede 150’den Fazla Gül Diken Öğrenciler Hüsniye Hocalarını Unutmadı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.