Falco Mobilya Rize’de Hizmete Açıldı

Falco Mobilya Rize’de Hizmete Açıldı
Falco Mobilya, Rize’nin Taşlıdere Mahallesinde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Falco Mobilya, Rizeli iş adamları Ahmet Baş, Mehmet Ali Baş ve Embiya Torpioğlu’nun sahibi olduğu Özgüven Market bünyesinde Taşlıdere Mahallesinde Özgüven Market yanında hizmete açıldı.

Açılış için düzenlenen törene, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse, İl Müftü Yardımcısı Naci Çakmakçı ile davetliler katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baş açılış öncesi yaptığı konuşmada 30 yıldır ticaretin içerisinde bulunduğunu ve yatırımlarını Rize’ye yaptıklarını, 93 personelle Rize’nin hizmetinde bulunduklarını ve bundan sonra da Rize’nin ekonomisine katkıda bulunmak üzere çalışacaklarını belirterek mobilya mağazasının 1000 metrekarede hizmet vereceğini kaydetti.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ise işletme sahiplerinin yatırımlarını Rize’ye yapmalarının Rize için büyük bir kazanç olduğunu belirterek örnek teşkil ettiğini söyledi. Avcı, işletmenin sahiplerine, Rize’ye ve ülke ekonomisine hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından İl Müftü Yardımcısı Naci Çakmakçı’nın yaptığı duanın ardından protokol üyeleri kurdelayı keserek mağazayı gezdi.

falco-mobilya-rize’de-hizmete-acildi-(6).jpgfalco-mobilya-rize’de-hizmete-acildi-(8).jpgfalco-mobilya-rize’de-hizmete-acildi-(2).jpgfalco-mobilya-rize’de-hizmete-acildi-(1).jpgfalco-mobilya-rize’de-hizmete-acildi-(4).jpgfalco-mobilya-rize’de-hizmete-acildi-(7).jpgfalco-mobilya-rize’de-hizmete-acildi-(3).jpgfalco-mobilya-rize’de-hizmete-acildi-(9).jpg