Fatih Erbakan İstanbul Milletvekili Seçildi, Güloğlu ve Çolak Seçilemedi

Fatih Erbakan İstanbul Milletvekili Seçildi, Güloğlu ve Çolak Seçilemedi
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan İstanbul Milletvekili seçildi. Genel Başkan Yardımcılarından Cemil Çolak ile Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu ise İstanbul'dan milletvekili seçilebilmek için yeterli oyu alamadı.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre Yeniden Refah Partisi, İstanbul’da 3 bölgeden de birer milletvekili çıkardı. İstanbul 1. bölge ikinci sıradan aday gösterilen Genel Başkan Fatih Erbakan'ın kültür ve sanat danışmanı Davut Güloğlu ile aynı bölgeden üçüncü sıra adayı Rizeli siyasetçi Cemil Çolak milletvekili seçilecek oy oranına ulaşamazken, İstanbul 2. bölge birinci sıradan aday olan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, İstanbul Milletvekili olarak yeni dönemde mecliste yer alacak.

Yeniden Refah Partisi’nde İstanbul 1. Bölgeden partinin Genel Sekreteri Suat Pamukçu, 3. Bölgeden ise Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin İstanbul Milletvekili olarak Fatih Erbakan ile Mecliste yer alacak.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum