Fatih Erbakan Rize'de Konuştu

Fatih Erbakan Rize'de Konuştu
Rize’nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen ‘Erbakan'ı Anma ve Anlama’ programına katılan Dr. Fatih Erbakan, “Babam öldü diye bu dükkanı kapatıp gidecek değiliz” dedi.

Eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünün ikinci yılı sebebiyle Rize’nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen "Erbakan Hoca’yı Anma ve Anlama’’ programına konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi Genel İdari Kurulu Üyesi, Genel Başkan Danışmanı, eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan, “Babam öldü diye bu dükkanı kapatıp gidecek değiliz. Bu anma toplantıları, Erbakan Hoca'mızın ardından ağıt yakmak için yapılmıyor. Bu toplantıların iki önemli sebebi ve mesajı vardır” ifadelerini kullandı.

sa.20130330182920.jpg

Necmettin Erbakan’ı kaybettikleri için son derece üzüntülü, özlem ve duygu dolu olduklarını ifade eden Erbakan,fatih-erbakan.20130330183126.jpg“Bu anma toplantılarıyla Erbakan Hoca'mızın ardından onun hedeflerini gözeten, onun davasını yürütecek, prensiplerine bağlı yüz binlerce, milyonlarca milli görüşçü yola devam ediyor mesajını veriyoruz. Hocamızın arkasından onun yetiştirdiği, şuurlu milli görüşçüler olarak milli görüşün zaferlerle dolu ikinci bir 40 yılının başlangıç toplantısını yapıyoruz. Allah’ın izni ile inşallah merhum liderimiz Erbakan Hoca'mızdan devraldığımız bu şanslı sancağı, kendisine layık bir şekilde taşımak ve burçlara dikmek nasip olur” diye konuştu.

Ardeşen ilçesinde düzenlenen anma programına; Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, Ardeşen Belediye Başkan Vekili Mehmet Yerebakan, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Akif Zerdeci, Saadet Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Ekrem Okutan, Eski İlçe Başkanı Nazım Bayraktar, Saadet Partisi Araklı Eski Belediye Başkanı Ümit Çebi, Resul Bölükbaşı Hocaefendi ve partili vatandaşlar katıldı.