Fatih Erbakan'ın Rize ziyaret programı belli oldu

Fatih Erbakan'ın Rize ziyaret programı belli oldu
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamındaki Karadeniz Turu bugün başladı. Erbakan’ın 14 Mart Perşembe akşamı Rize’ye geleceği öğrenildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Rize ziyaret programının belirlendiği öğrenildi. Erbakan’ın Perşembe akşamı Rize’ye geleceği ve Cuma günü saat 15.00 civarında İstanbul’a döneceği öğrenildi.

Karadeniz seçim turuna bugün Giresun’dan başlayan ve akşam saatlerine kadar seçim çalışmalarını Giresun’da sürdürecek olan Dr. Fatih Erbakan, akşam saatlerinde Ordu’ya geçecek ve Mesudiye İlçe SKM’nın açılış programına katılacak. 13 Mart Çarşamba günü Ordu’da, 14 Mart Perşembe günü ise Trabzon’da seçim çalışmalarını sürdürecek olan Erbakan, Trabzon’dan Perşembe akşam saatlerinde ayrılarak Karadeniz ayağının son durağı olan Rize’ye geleceği bilgisine ulaşıldı.

14 Mart Perşembe akşamı Rize’de Sahil Camiinde Teravih Namazını kılacak olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cuma günü Rize'de esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunacağı öğrenildi.

Cuma Namazını Şeyh Camiinde kılacak olan Dr. Fatih Erbakan, namazın ardından esnaf ziyaretlerini sürdürecek ve saat 15.00 gibi İstanbul’a gitmek üzere Rize’den ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum